Scapă de grija printurilor șterse, dublate sau neuniforme. Noi îți asigurăm calitatea imprimării și oferim garanție pentru tot ce tipărim.

Folosind tehnologie de ultimă generație pentru a printa rapid orice comandă la o calitate impecabilă, suntem atât de încrezători în standardele noastre de calitate încât oferim garanție la toate comenzile.

SERVICIILE NOASTRE

Etichete Autocolante

Spre deosebire de etichetele autoadezive normale, pachetul de etichete autocolante personalizate au o rezistenta mai mare si impact mult mai bun, datorita aspectului estetic desavarsit. Acestea vor atrage, in mod sigur, atentia tuturor.

Solicită o ofertă

Cărți de vizită

Schimbul real de carti de vizita este esential pentru a stabili relatii de afaceri. O carte de vizita bine organizata, cu un design atragator, poate face o impresie mai buna decat numarul de telefon, adresa de mail sau adresa site-ului.

Solicită o ofertă

Afișe, pliante și flyere

  • Produse cu un impact major, destinate in special pentru promovarea ofertelor si serviciillor ce contin un element foarte important in campaniile de marketing offline.
  • Pe langa acest lucru, sunt printre cele mai accesibile optiuni prin care se pot informa oamenii despre noile promotii.
Solicită o ofertă

Broșuri de promovare

  • Un instrument de marketing ideal prin intermediul caruia poti prezenta oferta de produse, servicii sau pur si simplu promotii dintr-o anumita perioada.
  • Se pot utiliza in comunicarea externa sau in cadrul targurilor cu scopul ca potentialii clienti sa rasfoiasca gama de produse.
Solicită o ofertă

Mape de prezentare

  • Mapele de prezentare contin rezultatul activitatii, va duc mai departe imaginea si lasa o impresie buna partenerilor.
  • Dosarul de prezentare este un must-have element nu numai pentru birou, dar si în multe ocazii diferite de prezentare.
Solicită o ofertă

Completeaza formularul de mai jos – te vom contacta în scurt timp

Dupa completarea formularului unul dintre reprezentanții noștri se va ocupa de toate detaliile unei colaborări reușite!