Materiale Publicitare

Printăm alb-negru sau color planificând atent tot procesul de producție, de la etapa de concept (DTP) până la finisare (legătorie și ambalare). Oferta noastră de tipar digital cuprinde o gamă largă de produse: cărți de vizită, afișe, flyere, pliante, mape de prezentare, agende personalizate, bloc notes-uri, calendare de birou sau de perete personalizate, cărți și reviste, felicitări și invitații, meniuri restaurant, legitimații etc.

Află mai multe

Materiale Personalizate

Materiale și produse promoționale pentru campanii de marketing remarcabile. Avem o gamă largă de produse personalizate. Materialele personalizate pot oferi o imagine impecabilă a brand-ului sau campaniei tale de marketing și pot fi folosite pentru a promova un eveniment. Diacostampet te ajută să fi cunoscut prin materiale promoționale inedite și de calitate ce sunt un mijloc eficient în promovarea ta.

Află mai multe

Imprimante Tipizate

Aceste documente de evidență sunt clasificate în documente tipizate nepersonalizate și documente tipizate personalizate, diferența fiind că, în situația celei de-a doua categorii, formularele sunt inscripționate cu sigla și datele societății comerciale. Tipizatele uzuale nu sunt personalizate, acestea urmând a fi folosite în funcție de necesitățile intervenite în cadrul unei firme și se găsesc în permanență la magazinele de profil, fără a fi necesară o comandă specială înainte de achiziționare.

Află mai multe